Proč si na podzim a zimu pořídit vířivku

Pokud jste majitelé zahrady nebo předzahrádky k přízemnímu bytu a bytostně cítíte, že letos potřebujete fyzické i psychické uvolnění, zkuste uvažovat nad pořízením vířivky.

Uvolňující hydromasáž s výhledem na noční oblohu vás přenese do jiné dimenze a umožní po hektickém dni přepnout na odpočinkovou vlnu.

Kam ji máme umístit?

Záleží na vaší preferenci, jestli chcete být na očích případným okolo bydlícím sousedům, nebo si relax vychutnáte za zdmi vašeho domu. Naši zákazníci nejčastěji umísťují vířivky na venkovní terasu se zastřešením nebo do zimní zahrady. V případě umístění do interiéru je třeba počítat s potřebou odsávání vlhkosti. Nemáte doma místo na vířivku ? Pořiďte si masáž nebo wellness zážitek u našeho partnera. 

Jak často čistit?

Pokud využíváte celoročně, ideální je 4x do roka vodu vypustit a vnitřek pečlivě vyčistit. Pokud vířivku využíváte jen nárazově, je lepší napouštět vodu vždy novou, což není příliš ekologicky šetrné ani úsporné. Vířivku při nevyužívání vždy zakrývejte ochrannou plachtou.

Je potřeba dezinfikovat vodu?

I když většina zákazníků napouští vodu z veřejného řádu nebo vlastní studny, doporučujeme vodu ošetřit speciální chemií ověřených značek, která umí upravit pH. Alternativou může být ošetření kyslíkem. Jedná se o dražší variantu, ale bez diskuze přátelštější k naší kůži a sliznicím.

Je možné využívat vířivku i v zimě?

Ano lze celoročně, pokud máte vířivku např. v zimní zahradě, kde nemrzne. Minimální doporučená teplota, při které lze vířivku venku využívat jsou 4 °C. Na trhu jsou k sehnáním speciální termopodložky a izolační plachty, které umožní venkovní využívání. Případně jsou na trhu vířivky vybaveny technologií sledování teploty a při poklesu teploty vody ji automaticky začnou ohřívat.

Zdravotní přínosy

Teplá voda a hydromasáž dokonale prokrví tkáně. Uleví bolavým a namoženým kloubům a svalům. Pokud patříte mezi tu část populace, která má místo končetin ledové rampouchy, pravidelný pobyt ve vířivce přirozeně pomůže k prokrvení studených rukou nebo nohou. Wellness koupel můžete doplnit i popíjením oblíbeného nápoje třeba rumu, vína nebo whisky, který jednoduše umístíte do speciálního držáku. Celkově se jedná o velmi relaxační aktivitu, kterou nelze než milovat.

Rychlý souhrn 8 důvodů, proč si pořídit mobilní nafukovací vířivku
1) Blahodárné účinky na duši i fyzické tělo
2) Nafukovací vířivka nevyžaduje stavební úpravy, snadno se přenáší
3) Rychlá montáž a nafouknutí
4) Nižší pořizovací cena, než u klasické vířivky
5) Nižší provozní náklady a snadnější údržba
6) Regulace teploty až na 40 °C
7) Možnost celoročního využití
8) Příjemná relaxace až pro 6 osob

Prohlašuji, že pokud nepřevezmu objednanou zásilku, zavazuji se uhradit odesílateli náklady na zabalení, odeslání a vrácení nepřevzaté nepoškozené zásilky.